Sukellusosasto

Kangasalan VPK ry sukellusosasto on toiminut yli 50 vuoden ajan tukien Kangasalan VPK:n hälytysosaston vesipelastustoimintaa sekä antamalla virka-apua vähemmän kiireellisissä tehtävissä. Sukellusosaston jäsenmäärä on vuosien ajan ollut yli 20, mistä voimme olla sangen ylpeitä. Osastolla on omat laitesukelluskouluttajat, joilla on Sukeltajaliiton myöntämät laitesukeltajien koulutukseen tarvittavat pätevyydet sekä pitkä kokemus perus- ja jatkokurssien sekä useiden erikoiskurssien vetämisestä.

Laitesukellus on myös erinomainen liikunnallinen harrastus, joka yhdistää tasapainoisesti luonnossa liikkumisen ja kuntoilun. Sukeltamiseen kuuluu olellisena osana perusuimataito ja sen harjoittelu joko perusvälineillä kuten räpylöillä ja snorkkelilla tai myös ilman niitä. Yhteiset sukellustapahtumat niin lähialueella kuin hieman kauempanakin tekevät harrastuksesta monipuolisen. Kylmä, pimeä tai nollanäkyvyyskään eivät estä sukeltamasta – niihin pitää vain olla valmistautunut oikeilla välineillä, koulutuksella ja asenteella.

Kangasalan VPK/sukellusosasto on Sukeltajaliiton jäsenseura. Löydät meidät myös täältä: sukeltaja.fi > Seurahaku > Kangasala

Jos kiinnostuit toiminnastamme ja mieleesi heräsi kysymyksiä asiaan liittyen, niin ota yhteyttä.

Lisätietoja
Matti Kajala
matti.kajala(at)kangasalanvpk.fi